Potrebujete španščino pri vašem poslovanju s tujino? Pri vašem delu boste zagotovo bolj učinkoviti in uspešni, če boste do potencialnih poslovnih partnerjev pristopili v španščini.

Potrebujete pomoč in mentorja pri pripravi na opravljanje mednarodno veljavnega potrdila iz znanja španščine kot tujega jezika (DELE - Diploma Español Lengua Extranjera)?

Greste na študijsko izmenjavo ali prakso v Španijo oziroma Latinsko Ameriko ali bi si radi povečali možnosti zaposlitve v eni od 28-ih držav, kjer govorijo špansko? Ali morda potrebujete lektorja, da pregleda vaš CV v španskem jeziku, predno se prijavite na delovno mesto? 

Ste v stiku s špansko govorečimi ali pa le želite razumeti vašega zeta, ki govori špansko? Ali pa je morda vaš sin poročen s Španko in se želite sporazumevati z vnuki kar v španščini?

Načrtujete potovanje v špansko govorečo državo in veste, da vam znanje jezika odpre marsikatera vrata?

Plešete salso ali tango? Vas zasrbijo pete in prsti, ko slišite flamenko? Se radi predajate zvokom kitare ali vas zgolj mika, da bi  prebirali dela velikih hispanskih mislecev in literatov kar v španščini in tako bolje začutili  špansko in latinsko bit?